Ung tjej söker en äldre kille!

ung-tjejÄr en oerfaren ung tjej (18+ år) som har haft sex två gånger men jag hinner inte njuta killen kom bara på några minuter båda gångerna. Jag brukar onanera och det är underbart skönt. Jag kan tänka mej att det är ännu skönare att ha sex alltså mer än några minuter. Så därför söker jag en äldre kille som är erfaren och som kan lära upp mej och låta mej njuta av sex. Hör av dej så vi kan träffas och börja ”träna”.

Din ålder är inte så jätteviktig det viktiga är att du är erfaren och har haft mycket sex och kan lära mej allt inom sexens värld. Fast, är du för gammal så tror jag inte att jag vill träffa dej, jag tror max 50 år är en fair gräns. Du måste vara fräsch och lukta gott, inga tjockisar och absolut ingen gubbmage. Men du får gärna ha ett hårigt bröst, det är sååå manligt. Killarna i min ålder rakar bort nästan allt hår, precis överallt, det gillar jag inte alls. Jag går igång på män som är män och inga fjollor!

Jag vill prova precis allt. Jag är nog lite blyg i början men det släpper nog ganska fort om du är en schysst gubbe. Om jag ska vara ärlig så har jag alltid drömt att ha sex med en gubbe helst en gift man. Att få smaka på gubbkuk är en dröm mmmm så nice, nu blev jag blöt! Förbjuden frukt har alltid lockat mej lite extra. Men så är det väl för de flesta har jag inbillat mej. Jag vill knulla ikväll men det är nog för mycket begärt, eller?! Vi snackar mer, bara du och jag, hör av dej!!!

15 svar på ”Ung tjej söker en äldre kille!”

 1. Hej!
  Jag är en gift, 50 årig, man som söker yngre kvinna för sex. Jag har lång erfarenhet och kan få dig att komma hur många gånger som helst. Frågan är hur länge du orkar…

  Hör av dig!

  Svara
 2. vill se mer av dig är en 18 åring kille som aldrig haft sex. Men du såg perfekt ut och nu vill jag ha dig. vi kan kontaktas så fort som möjligt;)

  Svara
 3. Fan asså att du vill ha äldre annars är jag en väldigt väldigt ung kille, kan hålla ut länge har haft rätt mke sex, älskar att testa allt (nästan) på skype skriv, kan säkert kåta upp dig någon gång. ^^

  Svara
 4. Hej SNYGING Du gör mig nyficken på dig.Är en snyg kille på 55 år som du kan få träffa för skön sex med dig..hör gärna av dig kram. o puss.

  Svara

Lämna en kommentar