Par söker kille eller tjej

par sökerHallå alla! Vi är ett par i 30-års åldern båda. Vi söker en tjej eller kille för sköna lekar på tre. Eventuellt kan ett par vara intressant, vi får se vem eller vilka som svarar oss, om någon svarar?!

Vi vill träffas och enbart ha skön sex tillsammans, vi skippar käk och sånt. Det viktiga är att vi attraheras av varandra sen tar vi allt som det kommer. Fräscha och rena vill vi att ni ska vara så klart.

Vi är måna om våra utseende och våra kroppar. Vi kan träffas hemma hos oss men första träffen sker på offentlig plats. Vi vill helst att vi kikar på varandra i webcam innan träffen, ja eller det är ett krav rättare sagt. Det kan vara både hon och han som sitter vid datorn. Kram!

8 svar på ”Par söker kille eller tjej”

 1. Hej 😉 Vart finns ni någonstans? Jag hade gärna velat lära känner er, webcam Yes,please 🙏🙏 Jag är alltid mycket kåt och det känns som att ni är detsamma? 😍🥰😘😜 Rätta mig om jag har fel 😁😘😘😘

  Svara
 2. hej e en kille på 20 år som tänder på tanken att vara med e ett par så jag e gärna med så hör av er jag e av medel lång har brun hår och ögon och jag väger 82 hopas vi hårs

  Svara
 3. Hej! 🙂
  Jag är en kille på 20 år som aldrig har varit med ett par. Då jag söker mer erfarenhet inom sex så skulle det vara kul att få testa på det med er två. Jag är intresserad av nästan allt, så om ni vill testa på något nytt så är det en stor chans att jag gärna testar det också.

  Svara
 4. Hör av er, så kan vi utbyta mer information och även använda oss utav webcam.
  Jag kommer givetvis berätta mer om mig själv 🙂

  Svara
 5. Hej

  Är en kille som är lite nyfiken på att vara med ett par och ha det mysigt :)… Skulle jättegärna vilja träffa er (rodnar… Är inte desperat)… Kram

  Svara
 6. Hej!
  Vi är ett par på 29 och 30 år som varit ihop i 12 år. vi är så sugna på att experimentera nu. Ni låter perfekt för oss. Vi vill uppleva alla våra fantasier. Han är 191 och vältränad, jag är 161 och kurvig. Vi älskar sex!

  Svara
 7. Låter intressant! Jag är en kille på 21 år som verkligen gillar att utforska och prova på nya saker. Rent utseendemässigt ser jag bra ut, har en atletisk kropp, är 1,87cm lång och väger 71kg. Kan givetvis berätta mer om mig själv efter svar, har ni några fler frågor så r det bara att fråga på:)

  Svara

Lämna en kommentar