Parkeringssex med en ohämmad slampa

Vissa människor säger att det inte finns något som heter parkeringssex. Andra säger att de hade det bästa sexet de någonsin haft på en rastplats med mig. Men jag ska säga att jag redan har gjort det med så många män i bilen och jag gillar att göra det med dig också.

Det fungerar inte hemma hos mig, jag vill inte ha det hemma hos dig och det är alldeles för bullrigt på hotell. Så varför inte parkeringssex? I bilen, eller bakom den, på bordet, eller bänken du hittar vid rastplatsen. Eller om du skäms, i buskarna eller i den intilliggande lunden.

Parkeringssex är inte ett rykte

Jag gillar att bli knullad, det är bara en fantastisk känsla när en kuk penetrerar min kropp. Som man kan du förmodligen inte förstå hur vackert det är. Jag är faktiskt alltid på humör för det och är som kåtast när jag har fått mens. Har du något emot om vi går på en dejt medan jag har mens? Vi säger bara att jag har min körsbärsvecka och att du betalar lite mer för det. Vilken typ av slampa skulle jag vara om jag inte var sugen på snusk? Jag lever ut det lite framför livekameran, men jag föredrar det ännu mer när jag har sex på parkeringen.

En skönt läcker slampa

Jag brukade besöka parkeringsplatser på måfå och om jag inte såg en man där så satte jag mig ofta på växelspaken. Jag har till och med haft sex med en släpvagn, man gör konstiga saker när man är kåt.

Idag vill jag hellre ha en dejt för jag är kåt på kuk och det är inte kul att suga på handbromshandtaget. Förresten, jag är väldigt diskret, jag skulle aldrig ringa dig och jag kommer inte att skicka meddelanden till dig, vårt parkeringssex kommer inte att störa din relation. Det är bäst om vi bara pratar i chatten.

Varför inte titta förbi nu, jag kanske är online just nu, så att vi kan chatta lite direkt. Du vet redan mycket om mig, men jag vet ingenting om dig än.

Lämna en kommentar