Är jag en MILF eller är jag inte???

jag posar nakenHallå alla snygga unga killar här har ni en mogen kvinna, eller är jag en tjej???? Jag vet faktiskt inte, är en milf enligt min ålder, men jag känner mej fortfarande som en tjej. Strunt samma om jag är en milf eller inte, åldern är väl bara en siffra?!!! Hur som helst, jag är på jakt efter sköna äventyr, helst med en yngre kille, typ i 25 års åldern. Då är du lagom gammal och inte tramsig och du har nog lite erfarenhet av tjejer, så den åldern tror jag kan vara lagom.

Sköna galna äventyr söker jag som sagt. Det kan vara vad som helst men en sak måste bara vara med, det är sex. Har inte testat nån yngre kille tidigare men lockats av det länge nu och nu är det slut på att skjuta det framför mej. Jag har hört av mina väninnor att unga killar är ettriga i sängen och kan hålla på länge. Dessutom säger mina väninnor att vi lite mognare kvinnor är hett villebråd för yngre killar, inte mej emot.

Jag har försökt ragga på yngre killar när jag varit på krogen men det är lite svårt, dom verkar så blyga, kanske för att polarna är med?? Inte vet jag, men jag testar här istället, tror det är mycket lättare, eller???? Jag vill helst träffa nån som kan ta hand om mej lite då och då, pallar inte ha flera olika knullkontakter, det blir bara jobbigt. Sen vet jag av erfarenhet att sex med en och samma person blir bra mycket bättre än engångs ligg. Sugen? Jag är.

11 svar på ”Är jag en MILF eller är jag inte???”

 1. Hej jag är 31 om det räcker, bor i sala, har lite erfarenhet med kvinnor, jag är ärlig och seriös. Jag är intresserad i, som du säger ”en mogen kvinna” det är vad jag vill ha. Jag har tränat i typ lite över ett år så det börjar synas lite 🙂 , tar dagen som den kommer. //MVH

  Svara
 2. hej, är en man på 32 år som är sugen att träffas, mysa och om allt stämmer, fylla dig och dina fantasier. gillar mycket inom sex och låter stundens hetta se vart allt leder men mycket kontakt med smek, kyssar, slick, sug och sköna stunder ser jag fram emot. vart i landet bor du? jag bor på västkusten men älskar att resa.

  smek, slick och hångel, M.

  Svara
 3. Hejsan! Läste din annons och fastnade direkt! Är inne på det 26.e året nu och känner att min högsta dröm går i uppfyllelse, att få umgås med en milf!

  Jag är 186cm
  Normal byggd
  Guldbruna ögon
  Får ofta kommentarer från äldre att jag är ärenden riktig svärmorsdröm!

  Skicka ett mejl om du är intresserad.
  Kram sålänge!

  Svara
 4. Hallå såg att jag va några år äldre en vad du sökte , prövar en då. Har haft samma fantasi fast tvärt om vill träffa en äldre mogen kvinna för stadig kontakt . Kan tänka mig ett par dagar eller en helg i månaden ,
  Ta en tur och över natta på någon het plats man kan vara lite i fred och va lite stygg medan vi Kn,,,,ar av os lite . Älskar sex i flera varianter Och har ett stål i byxan som håller sig styvt en bra stund . Behöver inte va blyg om du villa va lite stygg styra med fast hand till du känner dig nöjd . Måste säga att jag tycker du är för jäkla het

  Svara
 5. Är en 25årig kille som är väldigt intresserad att träffa dig. Jag har hög sex drift och här länge haft en dröm om att få ha sex med en mogen härlig kvinna (MILF).
  Hör av dig till mig så pratar vi vidare.

  Svara
 6. Hej på dig vackra dam. Jag är en kille på 24 år. Vältränad, högutbildad och sofistikera, med stor aptit för äldre, mogna kvinnor. Det är något med de mogna formerna och livserfarenheten som gör än så kåt.

  Hör av dig på mailen. Tror du och jag är som gjorda för varandra utifrån din presentation. 😉

  God fortsättning.

  Svara
 7. Hejsan, jag gör Allt för att få ha det skönt med dig, jag lyder och allt sånt, hör av dig 🙂
  Är 21 år och söker en äldre kvinna, en skön milf som dig! 🙂

  Svara
 8. Hej!
  Är en kille på 24 år som är rätt så uthållig o ser ganska bra ut enligt andra,tänder enormt på äldre kvinnor,tror vi kan få riktigt sköna stunder tillsammans!
  Hör gärna av dig om du är sugen,Mvh

  Svara

Lämna en kommentar