Sex och äventyr med en härlig man…

Sex och äventyr med en härlig man...

Jag älskar stora muskler på män, gärna riktigt stora och svällande. En stor och trygg famn att vila i är inte helt fel för mig. Jag söker efter helt vanligt sex, inga konstigheter… med kondom. Ingenting som är förhandlingsbart! Engångsligg och helt anonymt i den mån att inga namn eller telefonnummer lämnas ut. En riktig bild på dig där jag kan se ögon är dock ett absolut krav från min sida.

Jag är lite kräsen och vill inte ha grisen i säcken. Även om det är helt anonymt sex så är attraktion naturligtvis viktigt. Försök fånga min uppmärksamhet med en riktig presentation och ett fint svar. Blir jag intresserad så får du tillgång till alla mina foto plus att jag då svarar på ditt meddelande.

Kanske är du bara tillfälligt i stan och vill ha lite sällskap i sängen? Vi kan inte vara hemma hos mig då jag har inneboende. Jag använder inte kik. Inget svar, betyder inget intresse. Sorry, men av erfarenhet så får jag fler svar än jag orkar svara på och det även utan en utförlig presentation och profilbild. Undanbeder mig svar från män över 45 år.

Lämna en kommentar