Slav sökes för framtida tuktning

Slav sökes för framtida tuktning

Jag söker efter en slav för framtida tuktning. Kön eller ålder spelar ingen som helst roll. Bisexuell ska du också vara. De största krav jag har är du ska vara 100% min och lyda mig utan att ifrågasätta någonting. Du skall ha bil och körkort och kunna vara tillgänglig dygnet runt. Det betyder att om du är sambo eller gift och vill göra något galet en gång i månaden så är du INTE den jag letar efter här. Jag vill inte ha en mes.

Du kommer bli ordentligt belönad, men också straffad för dina insatser om jag inte är fullt nöjd. Observera att det sker inget sex mellan slav/miss. Slaven får åka på äventyr med andra (lets face it, andra män).  Jag förväntar mig att du är mycket flitig, öppen, rak och ärlig. Du ska kunna föra dig även utanför våra lekar så att jag inte ska behöva skämmas för dig om vi går ut på stan. Kuklås är ett absolut krav. Om det här låter som något för dig kan vi diskutera det vidare. Skriv ett svar med en rad och ge mig din kik så tar vi det därifrån.

3 tankar på “Slav sökes för framtida tuktning”

  1. Hej miss jag är intresserad av att vara din slav. Jag älskar att bli knullad av tjejer
    Kiks 00damdam031

    Svara
  2. Godkväll Miss,
    Låt mig börja med att säga att när jag läste annonsen så kändes det som att den var skriven direkt till mig 🙂 Möjligtvis att jag inte är bi-sexuell eller snarare att jag har aldrig haft sex med en man. Men jag har absolut fantiserat om att tvingas till det – speciellt som en del av att visa undergivenhet. Jag har under de fyra senaste åren haft en D/s-relation och är van vid relativt omfattande tuktning. Jag har barn varannan vecka men förutom det är jag tillgänglig i princip 24/7. Jag är 46, med representativt utseende och hyfsad välavlönad akademiker.

    Svara

Lämna en kommentar