Snygg tjej vill dejta i höst och vinter

jag sexig i svart

Hallå där! Här finns sen estländsk tjej som vill dejta runt lite i höst och vinter. Jag måste pigga upp min grå och trista vardag lite, därför tänkte jag dejta runt lite. Blir så mycket roligare då. Hösten är sååå mörk och trist och dessutom är jag ganska frusen av mej och behöver nån som värmer mej!

Jag söker faktiskt inte nåt speciellt som pojkvän, knullkontakt eller så utan jag vill dejta helt utan att veta vad som kommer att ske, lite mer spännande så. Allt kan hända, det kan sluta hur som helst, det gillar jag. Det där med att planera är inte riktigt min grej lixom.

Jag har lite krav på dej, du är inte äldre än 45 och inte yngre än 25. Du ska precis som jag vara drogfri och ordentlig i det stora hela, problemkillar behöver inte besvära sej med att svara mej! Jag är som person snäll, busig, lite pedant haha och spontan. Självklart är sex en stor del av mitt liv när jag har en partner men det är inte enbart därför jag sätter in en kontaktannons här, vänskap är också trevlig.

Jag är ganska pratsjuk, kan prata om allt mellan himmel och jord. Pratar gärna sex men inte med nån jag aldrig har träffat tidigare, så ge fasiken och skriva snusk till mej, det går lixom inte hem hos mej. Ja det var väl lite, vi snackar mer i chatten! Puzzz

2 tankar på “Snygg tjej vill dejta i höst och vinter”

 1. jag är 25 vill ha långt förspel slicka din fit hur länge ofta du vill. Pulla dig tills du kommer ett par gonger.
  Sen kan du gaida meg dur du vill att sext skal vara ( andven mig som en menskli dildo styr ur du vil hadet )
  du bestämt hur han du vill ha det

  om du har en sex dröm eller om dit förspel skall ha nåt spiselt tema
  som polis,snickare doktor ja du vet vad jag mena

  Svara
 2. hejsan, känner samma som dig faktiskt att hösten e mörk och de blir trist om man inte har nån bredvid. skulle va kul om vi lärde känna varandra och ha sköna stunder. men inte ute efter relation

  Svara

Lämna en kommentar