Tjej söker par för mys och sköna stunder

jag sitter och är redo för knullHar alltid drömt om att få mysa tillsammans med ett par antingen som åskådare eller om jag får lov att vara med i leken? Jag är bi och har aldrig testat trekant med ett par och nu är det dags att min sexfantasi går i uppfyllelse så därför undrar jag om det finns ett par som vill ses.

Jag har bilder och webcam så ni kan se att jag verkligen är en tjej och så jag får se att ni verkligen är ett par, tycker sånt är viktigt, finns en del oseriösa typer tyvärr.

Jag ser bra ut, normal kroppsform och är alltid rakad och det får ni gärna också vara. Jag är ganska ung, kring 20 och er ålder bör vara nånstans 20-35 max. Även om jag är ganska ung så har jag en del erfarenhet av sex och är alltså ingen nybörjare. Hoppas ni finns därute nånstans! Kram

4 tankar på “Tjej söker par för mys och sköna stunder”

  1. Hej, ser att din annons är från förra året men den lät seriös så testar att skriva. Vi är ett par, 30 resp. 27 år som bor i sthlm. Vi vill gärna träffa en tjej som är sugen på att experimentera med oss. Vi vill dock snacka innan träff för att avgöra om du är nått för oss 🙂 Hör av dig, kram.

Lämna en kommentar