Trött på gubben, behöver ombyte och bus!

jag visar musenJag är så j-vla trött på gubben, han ligger bara o glor på tv och gör inte ett dugg hemma. Han bryr sej inte om nåt, varken mej eller nåt annat och nu är jag trött på det. Jag behöver lite uppskattning, jag behöver lite spänning och jag behöver verkligen få busa lite.

Nu är det så att jag är egentligen riktigt anti mot otrohet, har alltid varit det. Men nu förstår jag faktiskt varför en del är otrogna. Man kan ju inte leva så här, det funkar ju inte, man lever inte och allt är bara trist.

Därför ska jag nu göra det jag alltid varit helt emot, jag ska gå bakom ryggen på gubben, jag ska knulla med en annan man. Jag ska bedra gubben och vet du, jag gör det mer än gärna för nu är jag trött på att behandlas som ett stycke skit, ja så känns det.

Nåja jag deppar inte för det utan jag tar tag i mitt liv istället. Ni som tycker som jag gjorde tidigare, alltså ni som är anti mot otrohet, ni behöver inte kommentera, jag har bestämt mej. Inget kan stoppa mej nu.

Nu ska jag bara se om det finns nån som vill träffas. Din ålder och ditt utseende är väl inte det allra viktigaste, själv är jag ingen pingla och varken smal eller har dom perfekta brösten, men jag duger iallafall!!! Hör av dej, jag har bestämt mej, skynda innan jag ändrar mej hehe.

6 tankar på “Trött på gubben, behöver ombyte och bus!”

  1. Hej. hur mår du? Var bor du och när har du möjlighet att träffas ? Här finns en ärlig snäll öppensinnad svensk singel man som är maskulin frisk på alla sätt och händig. jag älskar sex och vill utan gummi, jag älskar slicka med. kan du höra va dig till min adress så kan vi lära kännas ( ******** )

  2. Hej
    Skulle gärna vilja träffa dej för vet exakt hur det är och har samma åsikter som du! Tror att du å jag skulle kunna hjälpa varandra. Hör av dej på ****** så för vi se vad som händer.
    Puss

  3. Hej är en ganska ung kille som mer än gärna skulle villa träffa dig, är ganska oerfaren dock,hoppas du kan lära upp mig och att vi har intima sköna stunder tillsammans

    MVH Daniel

Lämna en kommentar