Vaniljsex & mjuksex nån som vill med mej?

jag ligger naken på sidan

Hej jag är en helt vanlig tjej, med helt vanligt utseende. Jag är ingen snygg modell men jag är inte ful, ja något mellanting men det ligger i betraktarens ögon. Jag är själv nöjd i alla fall och gillar min kvinnliga kropp och mina sköna bröst.

Jag vill ha helt vanlig sex, inga konstiga böjelser och absolut inte analsex och jag vill inte ha smisk eller nåt annat som gör ont! Om vi trivs sexuellt tillsammans så vill jag gärna träffas flera gånger. Jag är väldigt rakt fram och känner jag mej trygg med dej så lovar jag dej att jag släpper alla hämningar. Hoppas vi ses, skynda dej att skriva!

10 svar på ”Vaniljsex & mjuksex nån som vill med mej?”

 1. Vill ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar när vi rör vid varandra o jag lättar jag flyger jag svävar fram, låt det aldrig ta slut.

  Puss o kram plus lite till?

  Svara
 2. Hej,

  Är väldigt intresserad av din annons :). Blev helkåt och upphetsad när jag dels läste din annons och se din bild. Jag är inte intresserad av ngt förhållande ute bara efter sex. Trivs vi med sexet kan det bli flera ggr. Jag är oxå mån om att skydda sig nåde du och jag. Skriv med mejladress eller mobilnr får då även bilder på mig.

  Kram

  Svara

Lämna en kommentar