Vill träffa nya vänner

träffa-nya-människorJag gillar att träffa nya människor men jag har haft problem och inte mått så bra en tid och det har gjort att jag fått social fobi och klarar inte att vara bland mycket folk och så. Det är hemskt jobbigt eftersom jag tidigare var väldigt utåtriktad och social.

Men jag är på väg tillbaka till mitt gamla jag och därför tänkte jag söka nya vänner här på nätet, dels är det en bra träning för mej och dels är det spännande. Nätdejting är populärt och jag ska ge det en chans. Jag är öppen för att träffa vänner, kanske en pojkvän eller varför inte bara helt vanlig sex? Vi ses och ser vart det leder och tar allt som det kommer. Det viktiga är att du inte stressar mej.

Jag är en snäll tjej som lever ett ordnat liv med jobb och allt det där. När jag inte jobbar så umgås jag med mina vänner, promenerar gärna i naturen, sportar lite lagom, gillar att kolla en film ibland, ibland krogen och så, ja så var det innan jag blev sjuk men jag är på väg tillbaka till mitt vanliga liv igen och det är så skönt! Jag hoppas det finns nån trevlig och seriös kille som vill ses. Jag har inga stora krav, du ska vara seriös, singel och snäll, är du det? Många Kramar

6 tankar på “Vill träffa nya vänner”

 1. Hej, Magnus heter jag och är 23 år. Jag bor i centrala Stockholm och som du letar efter någon att ha lite rolig med ! Hör av dig om du vill veta mer.

 2. Oj vad jobbigt du verkar ha det. Jag skulle gärna vilja muntra upp dig med en fika eller kanske shoppa lite på stan där du befinner dig. Hör av dig

 3. Hej! Kan börja med att säga att jag har en killkompis med lite socialt fobi! Vilket jag tror underlättar att jag vet hur det skall hanteras!
  Tar inget långt här utan om du vill veta mer får du kontakta mig så berättar jag mer och ser om det klickar! 🙂
  19 år!
  Hoppas på svar 🙂

 4. Är en ung snäll, omtänksam kille och gillar att ta det lugnt.
  Maila om du bor nära göteborg och vill chatta lite till att börja med.

Lämna en kommentar