Behöver hjälp att hitta min g-punkt

Behöver hjälp att hitta min g-punkt,Hello! Jag har aldrig fått en g-punkts orgasm och vill så gärna ha det för jag har hört att det ska vara nåt helt underbart och stor skillnad från vanlig orgasm. Jag har fingerpullat mej själv och letat efter min g-punkt utan att lyckas. Men du kanske kan hjälpa mej med det? Jag kan säkert hitta den själv men det är mycket skönare om vi är två.

Jag är riktigt sugen på sex. Du måste vara snäll och omtänksam, jag går inte igång på tuffa killar så du måste vara en helt vanlig kille som inte hela tiden måste hävda dej. Var dej själv det är det allra bästa. Jag är mej själv, jag är en helt vanlig tjej, inte perfekt på nåt sätt men jag duger.

Min sexdrift är nog lite utöver det vanliga, det är inte ofta jag träffat killar som vill och kan hålla på lika länge som jag vill. Med rätt kille vill jag knulla i timmar, och jag gillar härliga förspel och mycket slick och sug. Om jag får önska så skulle jag vilja att du är singel, seriös, vågar träffas ganska snabbt och du får gärna vara rakad rakad, det är jag, jag gillar inte hår i maten, gör du?

Berätta lite om dej själv och vad du gillar inom sex och om allt känns bra så bestämmer vi en dag när vi ses och sen tar vi det därifrån. Mer än så är bara dumt att planera, ingen vet hur det känns när vi står face to face ju. Jag är otålig så skynda dej och skriv till mej. Kyss

6 tankar på “Behöver hjälp att hitta min g-punkt”

  1. Har du hittat g-punkten ännu? 🙂

    Vill inte vara sån, men att fråga män att hitta g-punkten kommer inte ge dig det bästa svaret. Män och sex brukar inte vara en ärlig kombination.but sometimes it is true!

  2. Hej, är en 18åring som själv är ganska sugen på sex. Ganska blyg, förutom i sovrummet. Väldigt omtänksam och snäll. Gillar en tjej som tar ansvar i sovrummet och inte bara ligger där, någon som involverar sig och kommer med idéer och tankar, vill gärna uppfylla dem.

  3. Hej är en man på 49 år och hoppas du ändå fortsätter att läsa,. ja jag har en del år på nacken men tyvärr så har jag så stort sex behov att jag har 3 äktenskap efter mig. Jag gillar nog allt inom sex men det bästa är nog att få slicka och pulla kvinnan och när hon är så kåt så hon håller på att spricka så är det dags att komma in i slidan,. Gpunkten kan jag vara ärlig och säga att jag har inte hört att jag har funnit den på någon men än så länge så är det nog bara en kvinna som jag har legat med som tyvärr inte har fått orgasm, men å andra sidan så efter 20år så har hon fortfarande inte fått en.
    Jaja som du ser så kan jag skriva men blyg när det kommer till kritan, har varit singel och inget alls på över 3år. Frisk ren och hälsan i behåll förutom min rygg som har havererat. är väldigt intresserad av unga tjejer för de är mer uthållig och hoppas på att sex är en stor del i ditt liv även om du som jag sköter sig själv. Jaja hoppas på tur men vill ändå säga GOD JUL

Lämna en kommentar