En riktig man sökes

en riktig man

Finns det en riktig man, en rejäl man, en viking? Du får gärna vara lite överviktig så du är mjuk och kramgo och absolut inte vältränad, jag vill gosa med en mjuk och go man. Din ålder är ointressant, bara du är rejält manlig och uppför dej som en man, det är ett plus om du är dominant.

Har du rakat av håret på bröstet, benen och andra ställen så är det inte intressant. För en riktig man är inte fåfäng, han är som han är. Detsamma gäller killar som sminkar sej och håller på, så feminint och så avtändande.

Sex är något jag gillar, men inte sex som är pang på, jag vill ha lite mer för att gå igång. Du sluter dina starka armar runt mej, kysser mej ömt, det triggar igång mej. Jag vill inte att vi har sex första gången vi träffas, jag är inte en hora som knullar allt som rör sej. Absolut inte, det ska vara lite stil och klass!

Jag söker mys och gos med dej, skön mjuksex och långa förspel såklart. Känner du att du attraheras av mej och det jag skrivit så skriv till mej så bestämmer vi vidare. Kram

4 tankar på “En riktig man sökes”

 1. Norrlänning med hår på bröstet, omtänksam och tar det lungt. Jag har hull så man är mjuk när jag kramar och kan lyfta tunga trä kubbar så man har gjort under sina år i norrland. De intima stunderna är det mina grova händer som spelar på dig, det kan även bli hårda tag med verktyget om det väl önskas.

  Mvh Norrlänning

  Svara
 2. hej, jag är mycket intresserad av vidare kontakt med dig, någon att lära känna 😉
  Jag är en skön seriös trevlig kille från sthlm, trivs med livet och söker nått spännande i livet, vem vet.

  hör gärna av dig nu snarast, hoppas jag på iallafall såklart, tar chansen, borde du också göra o ge det en chans , hoho
  MVH D

  Svara
 3. Det låter precis som mig här. Och du är väldigt snygg och jag älskar att gosas och mysa.
  Maila mig så chattar vi lite och sedan så ser vi vart vi ska träffas. Hoppas att du bor nära Göteborg. 😉 puss på dig

  Svara
 4. Hej, jag är en viking på 20 år. Har rätt långt hår (manligt), med eller utan skägg, är lite överviktig så kramgo är jag och har någorlunda med muskler. Jag tar gärna kontrollen i sovrummet och tar ut min ilska i vildtsex. Gillar även att gosa och ha sensuellt sex, beror på vilket humör jag är på. Hör gärna av dig på mail så berättar jag mer och kan skicka bild.

  Svara

Lämna en kommentar