Gift kvinna söker hemlig älskare!

jag mogen naken och kåtHejsan! Jag söker en älskare sidan om mitt äktenskap. Min man och jag har inget sexliv längre och jag står inte ut att vara utan sex. Vi (jag) har gjort allt jag kan för att få igång han men jag får ingen respons och nu har jag gett upp. Därför vill jag träffa en man för diskreta sköna möten, gärna någon yngre eller någon som också redan har någon.

Vi ses hemma hos dej, på hotell eller ute i naturen om vädret tillåter det. Egentligen är det inte så viktigt var vi ses, vi kommer nog på nåt bra, det finns många alternativ. Allt måste ske diskret, vi måste smyga, ingen får veta, inga av mina vänner och inga av dina vänner får veta nåt. Det är vår lilla hemlis.

Jag är väl ganska normal när det kommer till sex, vad normal nu är för något?! Jag har aldrig gått utanför ramen men nu kan jag tänka mej det, med rätt man är allt möjligt. Som person är jag ganska bestämd men snäll, kan tänka mej att vara bestämd mellan lakanen. Jag har inte provat det men det är en kittlande tanke. Jag har ofta fantiserat om att jag blir bunden, du knullar mej, jag kan inte göra nåt mer än ta emot din kuk i alla hål.

Det hade varit en härlig upplevelse. Att ha sex på flera har i många år varit en dröm, men min make ville inte det så därför har det aldrig hänt. Det är mycket jag har fantiserat om men har aldrig fått uppleva. Jag hoppas att mannen som svarar mej, om någon svarar haha kan leda mej in på denna sköna väg! Det som är viktigt är att vi trivs i varandras sällskap och har det skönt och kan lita på varandra gällande vårt sköna vänsterprassel.

12 tankar på “Gift kvinna söker hemlig älskare!”

 1. hej, är en man på 32 år som är sugen att träffas, mysa och om allt stämmer, fylla dig och dina fantasier. gillar mycket inom sex och låter stundens hetta se vart allt leder men mycket kontakt med smek, kyssar, slick, sug och sköna stunder ser jag fram emot. vart i landet bor du? jag bor på västkusten men älskar att resa.

  smek, slick och hångel, M.

 2. Hej,

  Är en gift kille på 38 år som bor i Göteborg. Jag har en fru som inte är intresserad av sex längre. Jag är väldigt öppen när det kommer till sex och kan inte fortsätta att ha ett förhållande utan sex. Jag har provat en hel del i min ungdom och vet vad jag vill. Jag skulle gärna vilja vidare utveckla dina fantasier kring att ha sex med flera män. Jag gillar även att försöka tillfredsställa med fingrar och tunga. Vid flera tillfällen har jag lyckats få tjejer att få fontänorgasmer.

  Jag är välutbildad har ett bra jobb och klär mig gärna i jeans och skjorta. Löptränar regelbundet och är definitivt inte tjock. Jag hoppas jag väckt ditt intresse och att du vill ta kontakt med mig.

  Hälsningar,
  Robban

 3. hej du snygga kvinna Jag skulle vilja träffa dig o uppleva dina o mina fantasier . Det måste ske diskret .Jag har samma problem med min partner.Det låter spännande att du vill bli bunden det är en dröm jag också har.Hoppas du svarar mig.MVH KALLE

Lämna en kommentar