Jag är ouppfostrad

jag är ouppfostradJag är ouppfostrad och behöver fostras. Jag är en ung tjej kring 20 år som är väldigt ouppfostrad och olydig och söker en äldre man som kan fostra mej och gör det rejält, så jag lär mej. Det gör inget om du har en fru, sambo eller särbo, du ska bara uppfostra mej.

Jag har en förmåga att göra tvärtom vad jag blir tillsagd att göra, ja ibland är jag uppkäftig också. Det är givetvis inte okej men jag kan inte låta bli. Kanske du kan fostra mej så jag blir en ordentlig tjej? Hårda tag är okej så länge du inte skadar mej.

Tanken på vad du gör med mej får mej att darra av kåthet. Jag vet att ni äldre män är väldigt bestämda, du måste vara jätte-sträng mot mej, jag är mycket olydig. En skön dask på gumpen får fittsaften att rinna till. Hör av dej innan jag blir helt off. Och du, ett nej är ett nej, det måste du förstå och respektera. Du måste förstå att det inte blir något förrän jag känner mej bekväm med dej! När vi litar på varandra så kommer vi att få det så jäkla härligt tillsammans! Jag vill ha helt vanlig sex också, kanske jag ska tillägga!!

3 tankar på “Jag är ouppfostrad”

  1. Hej
    Blyg ung man i 26 års åldern som inte har mycket erfarenhet själv men som vill lära sig mer inom sex och bdsm. (Latex bondage sex Specifikt) Låter det intressant? Isåfall Skriv om det inte är sent.

  2. Hej sexy, jag bor i Stockholm och lär dig gärna allt jag kan. Jag är en 65 årig ständigt kåt man.
    skicka mig ett mail eller som du kanske säger, skiter väl jag i.
    Heta kyssar

Lämna en kommentar