Trött på min sambo

Hej. Är ganska så trött på min sambo och behöver hitta nån som kan tillfredsställa mej bättre än han! Är det du kanske? Jag är kring 30 år, bor i mellansverige och har bil så kan ta mej till dej kanske om det behövs. Du måste vara diskret och inte förvänta dej nåt annat än hemliga sexmöten. Sambon jobbar borta i veckorna och därför har jag en hel del tid då vi kan träffas, men inte hemma hos oss. Antingen hos dej eller på hotell eller liknande.

Vad skulle du vilja göra med mej? Berätta gärna dina sexfantasier så jag blir ännu kåtare. Jag lovar att jag ska berätta vad jag ska göra med dej och du, var beredd, jag är inte så finkänslig utan säger vad jag tycker rakt upp och ner. Om du också är upptagen är det bäst men det är inget krav.

Bilder och så bytter vi sen, jag vill inte lägga ut bild här, tänk om nån skulle känna igen mej, det får ju inte hända. Så när vi fått kontakt så bytter vi bilder sen tar vi det därifrån. Jag ser ganska alldaglig ut, varken tjock eller smal, nomalt byggd överallt, typ något sådant. 100% diskreta träffar, helst så snart som möjligt, jag är rejält taggad nu hehe. Puss på snoppen!

13 tankar på “Trött på min sambo”

  1. Halojj!! Är en 30 åring sambo som är öppen för ett nytt spännande äventyr, självklart diskret hör gärna av dig för bilder och vidare diskussion

  2. Hej,
    Jag är särbo och får för lite sex. Träffar dig gärna. Jag bor i Skåne men reser regelbundet så det är inget problem.
    Jag skulle gärna slicka dig länge och gärna bakifrån eller när du sitter på mig. Älskar att slicka. Har många mer saker jag vill göra men det berättar jag bara för dig!

  3. Du kan ringa upp mig så vi kan hälsa på varandra istället.jag är 40och står i samma läge som du så ring upp mig om du vill.mvh Jonas

Lämna en kommentar