Har du nån sexfantasi?

skön sexfantasiHar du nån skön sexfantasi du vill uppleva men inte hittat den rätta partnern för det? Jag har många sexfantasier jag skulle vilja uppleva, vilka berättar jag inte här utan det tar vi privat. Jag älskar att hitta på nya saker i sängen, prova nytt oavsett vad det är, så länge det är okej för båda parter och ingen blir skadad.

För det är nog inte bara jag som har massor med fantasier som snurrar  i huvudet. Det har nog de flesta tjejer och killar, det är fullt normalt. Sen vad fantasierna handlar om kan variera så klart. En del kan man förverkliga och andra stannar vid just en skön sexfantasi. Kanske för dom inte är genomförbara eller för att när det blir verklighet så kanske det inte var så häftigt som man tänkt sej.

De killar som svarar ska vara i typ min ålder, kring 25-30, du ska vara som jag, spontan och oblyg. Sen är det annat som är viktigt för mej men det tar vi lite mer privat tänkte jag. Krav har väl alla kåta tjejer som söker en partner, men dom listar jag inte här. Ett tips är att du som svarar är seriös och inte bara skriver typ ”ska vi knulla nu”, det funkar inte på mej.

Jag är helt oblyg med rätt person. Hör av dej, vi kan förverkliga våra sexfantasier tillsammans, sååå spännande. Jag väntar och längtar.

4 svar på ”Har du nån sexfantasi?”

 1. Hejsan

  Är en ung blyg man och oskuld men har ett stort intresse för latex och rubber bondage.
  Har som fantasi att hitta en kvinna som skulle vilja bli klädd top till tå i latex samt bli fjättrad av flera gummibojjor. Vibratorer och buttplugs ingår i upplevelsen samt en latex hood. Sex ingår samtidigt självfallet.

  Skulle detta vara något intressant då jag äger det mesta för ett sådant scenario?
  Skriv vid intresse 🙂

  Svara
 2. Hej! 19 årig kille som fantiserar om utomhus sex hela tiden! Testat en gång men tyvärr med fel brud..
  Har mycket fantasier om utomhus sex så är de något som intresserar dig så kontakta mig! 😉

  Svara
 3. Jag är ganska oerfaren och har väldigt många fantasier som jag skulle älska att uppfylla med dig! Hör gärna av dig om du vill lära upp mig. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar