Söker en kille för en trevlig OCH skön kväll

Söker en kille för en trevlig OCH skön kvällHej! Här finns en trevlig tjej som vill ha en myskväll med en ny spännande kille. Behöver lite ombyte från utelivet. Jag älskar att gå ut och festa men det har varit för mycket sista tiden och mys hemma längtar jag efter. Därför tänkte jag kolla läget om det finns nån kille som vill ha en myskväll, helst en fredag eller lördag eller varför inte en hel helg?!

Jag har tänkt så här, jag fixar något gott att äta, något gott vin till maten och någon god drink som efterrätt. Vi snackar och har trevligt sen kan allt hända, eller inget, det får vi se. Lite svårt att bestämma sånt utan att ha träffats “face to face”.

Jag är trevlig och mycket social och har väldigt lätt att umgås med nya människor. Är du lite blyg så gör det inget, jag lovar att du blir avslappnad i mitt sällskap. Vi ser vad som händer, vi kanske bara snackar och har trevligt hela kvällen eller så övergår allt i en kväll fylld med härligt skön sex. Vad säger du, ska vi chansa och ses irl?

13 svar på ”Söker en kille för en trevlig OCH skön kväll”

 1. Hej, jag tycker att du har en fin tanke. Håller med om att det är svårt att bestämma på förhand om något ytterligare skall ske utöver en trevlig kväll då 🙂 skriv ett par rader om sig själv till så byter vi bild (ansiktsbild) samt att vi ju titta på tider som passar framåt. Är en trevlig och social kille. Är normalbygd hel och ren.

  Svara
 2. Hej tjej
  Jag är jätte sugen för att slicka jordgubb fitta och knulla den hårt.
  Jag har mycket sprem för att liva låt med.

  Puss

  Svara
 3. Låter som en trevlig kväll. 🙂

  Är den blyga sorten som ställt mig utanför marknaden ett tag. Men social och trevlig. Hör av dig om du vill surra och byta lite bilder, och se om kemin passar.

  Svara
 4. hej
  jag är en kille på 22 år som gärna skulle vilja ses över en kopp kaffe eller liknande så vi kan lära känna varandra lite granna och se om vi tror att vi passar varandra. om du vill ha en bild av mig innan vi ses så går det att ordna, jag kan skicka den det skulle vara trevligt om du svarade även om det är ett nej.
  mvh Oscar

  Svara

Lämna en kommentar