Söker sköna killar som tycker som mig

Hej svejs alla sköna killar, jag har märkt att jag har svårt att dejta killar som inte tycker som mig. Jag vet inte hur jag i korthet ska berätta vart jag står men om jag säger så här. Jag känner att Sverige är på väg åt helt fel håll, det kan nog sammanfatta vad jag tycker väldigt kort. Det är lite känsligt så därför väljer jag att inte skriva mer om det, tror de flesta fattar vad jag menar!!

sköna killarJag har valt att inte sätta ut en bild på mig själv här, det får vi ta när vi får kontakt. Jag har alltid varit lite hemlig på nätet, känns som att vi tjejer måste vara det. Därför kommer du inte att få veta mitt riktiga namn, inte exakt ort där jag bor osv, förrän vi träffas face to face. Det är bara för dig att gilla läget, för jag viker inte en tum från dessa principer! Jag är ganska säker på att alla seriösa och sköna killar tycker det är helt okej och respekterar det.

Vem är jag då, det vill du nog veta. Hmmmm så svårt att beskriva sig själv, men jag är en snygg och sexig singeltjej som har svårt att vara utan det sexuella. Du är likadan! Helst vill jag hitta en pojkvän men inget jag räknar med, det kommer när det kommer. Jag är 29 år, jobbar på dagarna och på min lediga tid brukar jag träna, umgås med kompisarna och ha kul. Jag tar inte allt så allvarligt och hatar att planera en massa, det blir ändå aldrig som man tänkt sig.

Jag har halvlångt mellanblont hår, blå ögon, 163 cm över havet och väger lagom till det. Fler detaljer får du inte just nu, det tar vi lite mer privat, känns bäst så. Så, alla sköna killar som gillar det du läst, jag finns här och väntar på dig!!!!

Lämna en kommentar