Student söker försiktig sexlärare

Student söker försiktig sexlärareÄr en smal tjej som pluggar just nu, jag är myndig och jag är singel. Jag är väldigt smal och har inte så bra självförtroende och har därför inte haft så många pojkvänner och är alltså helt oerfaren. Både när det gäller förhållande och sex och nu vill jag lära mej allt om sex.

Därför undrar jag om det finns nån äldre kille som vill bli min sexlärare? Jag tror inte du ska vara allt för gammal, jag tror 45 år är max, sen tror jag du blir för gammal och gubbig för min smak. Jag har haft lite sex men bara med jämnåriga killar, så lite erfarenhet har jag men sex måste vara mer än det jag varit med om.

Så därför, killar som är erfarna och max 45 år, vill ni hjälpa mej? Du måste vara försiktig och ta allt i min takt, okej?!

8 svar på ”Student söker försiktig sexlärare”

 1. Hej! Jag kan vara din lärare om du vill, är 37 år och erfaren! Vi gör allt efter din tempo, du bestämmer hur hårt eller mjuk du ska ha det! Vill du testa? Kontakta mig när du kan!
  Du kommer inte ångra dig, jag lovar!

  Svara
 2. Hej!
  Jag förstår dig tillfullo. Du vill ha någon med mycket erfarenhet som vet vad han gör, och inte en fumlig ung kille som bara fnittrar och blir nervös bara de ser en tjej. Då har du kommit rätt. Jag är 31, och har mycket erfarenhet av sex. Jag kan gärna ställa upp och vara din lärare å visa hur saker och ting ska gå till. Tveka inte och höra av dig!

  Svara
 3. Hej,
  Låter väldigt intressant. Jag gillar väldigt smala tjejer, berömmer dig gärna o blir din sexlärare. Vi tar allt i din takt. Jag är 44. 😉 Maila mig.

  Svara

Lämna en kommentar