Tjej med exotiskt utseende söker en kille

exotiskt utseendeHej, jag undrar om det finns någon här som gillar en tjej med exotiskt utseende? Jag är inte från Sverige har bott här sen jag var liten, är adopterad. Vet att det finns vissa män och killar som gillar lite exotiskt utseende på tjejer och det har jag.

Jag har haft ett förhållande i ca ett år, men vi bröt upp för några månader sedan så nu är jag på jakt igen. Han var inte så intresserad av sex som jag är så därför passade vi inte så bra ihop.

Grejen är att jag är ofta sugen på sex och min fd kille tröttnade på det. Han tyckte det blev för mycket och för ofta och han sa att det finns annat att göra också. Ja det finns det så klart men om man gillar att knulla så varför inte göra det?

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha av dej förutom att du ska gilla sex och vara intresserad av det. Om vi funkar bra ihop kanske vi vill mer båda två? Det är inte så lätt att hitta en kille och ha ett förhållande där allt stämmer och eftersom sex är viktigt för mej så vill gärna börja där. Sen kan man ju se var vi hamnar eller hur? Därför vill jag träffa dej kille som är singel och inte upptagen och din ålder ska vara omkring 23-33 år gammal. Hoppas nu att någon hör av sej och fastnar för det jag söker, för jag längtar jätte mycket!

Lämna en kommentar