Ung tjej söker sexlärare

jag smal och sexy bakifrånTjaa är en ung tjej (jag är myndig) som vill träffa en mogen man som vill lära mej allt om sex. Jag har haft sex två gånger med samma kille men det var inte så skönt, det gick fort och killen var lika oerfaren som jag. Jag tycker om att ta på mej själv och smeka min kropp och vill så gärna lära mej hur en kille vill ha det så jag kan göra det skönt för han.

Jag vill lära mej att suga kuk, det verkar så läckert, även om mina tjejpolare tycker det är äckligt, men jag tycker det verkar riktigt skönt, men hur gör jag??? Jag vill att du tar det försiktigt med mej och låter vi ta allt i min takt. Jag gillar väl inte allt för gamla gubbar, du ska va snygg och ungdomlig, erfaren och seriös, gör inge om du har en fru. Vi kan inte träffas hemma hos mej för jag bor fortfarande hemma hos päronen. Hör av dej och berätta vad du vill lära mej!

5 tankar på “Ung tjej söker sexlärare”

  1. Hjälper dig gärna! Har mycket erfarenhet och äe en varsam kille. Är 30 år och i god form. Hör av dig så kan vi prata mer!

    Svara
  2. Hej, jag förstår vad du menar.. jag ställer mer en gärna upp på att bli din lärare och självklart är det du som bestämer takterna. Jag är ungdomlig och du kommer inte att ångra det du ser 😉 det kan jag garantera.. hör av dig så kan vi komma överens.. ha de gött

    Svara
  3. Hejsan, jag skulle kunna vara den perfekta att lära dig, Jag är erfaren, kan ta det väldigt försiktigt men även hårda tag beroende på vad du efterfrågar, hör av dig!

    Svara

Lämna en kommentar